Medicinska sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinska sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterna består av receptionsarbete, journalskrivning, telefonservice, diverse skrivarbete i olika IT-system. Rollen är mycket omväxlande.

Vi söker

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i Office-paketet och journalsystemet Cosmic.

Personliga och viktiga egenskaper som värdesätts är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du behöver vara serviceinriktad, se möjligheter, vara samarbetsvillig, kunna hantera stress samt ha en förmåga att göra snabba prioriteringar och fatta beslut. Har du erfarenhet av att jobba på en akutklinik är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete.

Akutklinikens huvudsakliga uppgift är att tillgodose medborgarnas behov av akut sjukvård dygnet runt årets alla dagar enligt klinikens övergripande verksamhetsmål. På Akutkliniken arbetar cirka 120 medarbetare som hanterar cirka 40 000 besök per år. Akutvårdsavdelningen, AVA, ingår i akutmottagningen och är en sjukhusgemensam resurs med 18 vårdplatser.

Vi är bemannade med medicinska sekreterare dygnet runt, årets alla dagar och söker nu två nya medarbetare till vår klinik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:92 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.