Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti.

Vi erbjuder

Rehabmottagningen finns på Länssjukhuset i Kalmar. Du kommer att ingå i denna trevliga och glada arbetsgrupp som via teamarbete hjälper patienter med rehabilitering, framför allt inom neurologi i både öppen- och slutenvård. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta både självständigt och i tvärprofessionella team med bred kompetens och erfarenhet. Arbete med gruppverksamhet ingår. På vår arbetsplats råder mycket omtänksamhet och hänsyn, både mot våra patienter och personal.

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, god initiativförmåga och intresse av utvecklingsfrågor.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut.

Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår till utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss kan du som är arbetsterapeut arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar, och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten. Vi söker nu ytterligare två arbetsterapeuter till vårt team på Rehabmottagningen i Kalmar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:90 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.