Distriktssköterska/Sjuksköterska Blomstermåla hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Blomstermåla hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår arbete med sjukvårdsrådgivning per telefon, mottagningsarbete på distriktssköterskemottagning samt eget arbete på specialmottagning.

Vi söker

Legitimerad Distriktssköterska/Sjuksköterska. Erfarenhet av arbete i primärvården är meriterande. Personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi kommer även att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Din arbetsplats kommer att vara Blomstermåla hälsocentral 170901--180831, därefter blir placering där behov finns.
Blomstermåla hälsocentral är en familjär hälsocentral i Mönsterås kommun - den vackra kustkommunen som gränsar till Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland (Läs mer på www.monsteras.se.).

Vi sätter patientens hälsa i fokus och strävar efter att vara en kraft för hälsan i länet där vi tillsammans skapar förutsättningarna för ett rikare, tryggare och friskare liv.

Nu söker vi dig som är Distriktssköterska/sjuksköterska och som vill vara en del i vårt engagerande team på hälsocentralen. Vikariat 1 år, kan ev. övergå till tillsvidareanställning.

Du söker ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:88 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.