Distriktssköterska/sjuksköterska Norrlidens hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska Norrlidens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti.

Vi erbjuder

Sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Även visst mottagningsarbete, egen mottagning, assistans/omhändertagande vid olika behandlingar och provtagning.

Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling. Du är ansvarstagande, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.

Vi söker

Specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande. Erfarenhet av arbete i primärvården är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse. Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Norrlidens Hälsocentral är en liten hälsocentral, med drygt 5000 listade patienter, som ligger i norra delen av Kalmar stad. Vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:87 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat t.o.m. 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:75 %. Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100 %. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas på någon annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.