Primärvårdspsykolog Vimmerby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykolog Vimmerby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. En stor del av psykologens uppdrag är bedömningar och kortare terapeutiska insatser. Psykologen ska arbeta med rehabilitering och delta i multiprofessionellt team. Samverkan med övrig personal är central. I arbetet kan handledning, undervisning och konsultationsinsatser också ingå. Psykologen ska även arbeta med metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar till att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa.
Du kommer att delta i nätverksträffar för primärvårdspsykologerna, samt erbjudas handledning och fortbildning.
Om du är PTP-psykolog ingår du i ett särskilt PTP-program med länsgemensamma träffar.
Rektor för PTP-programmet Annika Lundmark, 0480-81897.

Vi söker

Leg psykolog. Meriterande är psykoterapi- och handledningsutbildning samt specialistkompetens i klinisk psykologi. Även erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin är av värde.
Körkort erfordras.
Vid eventuell PTP-anställning krävs psykologexamen.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Välkommen att söka till vårt psykologteam på Vimmerby hälsocentral, Landstinget i Kalmar län.

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Det har resulterat i att vi på vår hälsocentral ökat från att 2011 vara en till att nu vara tre psykologer och vi är idag ett team som satsar långsiktigt för framtiden. Vi söker nu dig som är intresserad av att tillsammans med oss föra fram det psykologiska perspektivet och utveckla den kompetensen. Du kommer att bli en av 25 primärvårdspsykologer i vårt län och en i vårt psykologteam på vår hälsocentral. Tillsammans med dina kollegor och övriga medarbetare på Vimmerby hälsocentral kommer du att skapa ett givande arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:79 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.