Avdelningschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Avdelningschef. Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti.

Vi erbjuder

Som avdelningschef för laboratoriet i Västervik kommer du att arbeta självständigt men med nära stöd av din verksamhetschef och dina avdelningschefskollegor. Du blir första linjens chef för ca 35 medarbetare och ingår i basenhetens ledningsgrupp samt i Diagnostiskt centrums ledningsgrupp.

Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker

Högskoleutbildning som biomedicinsk analytiker eller annan lämplig högskoleutbildning, gärna med inriktning mot hälso- och sjukvård.
Du ska ha god förmåga att organisera, leda och planera det dagliga och det långsiktiga arbetet samt ha kunskap, erfarenhet och intresse för personalarbete, ekonomi och förbättringsarbete.
Tidigare erfarenhet av arbete inom laboratorieverksamhet och sjukvård är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Avdelningen för klinisk kemi och transfusionsmedicin vid Västerviks sjukhus söker avdelningschef.

Vill du bli en av ledarna hos oss?

Vår målsättning är att tillhandahålla kundanpassad och patientsäker laboratoriemedicinsk service med god tillgänglighet. Vi har hög ambition för vidareutbildning och personalutveckling och vi värnar om att ha det bästa arbetsklimatet med inflytande och delaktighet för våra medarbetare.
Hos oss kommer du att finna ett modernt, ackrediterat laboratorium med hög kompetens och ständigt utvecklings- och förbättringsarbete.
Inom basenheten för klinisk kemi och transfusionsmedicin finns tre avdelningar, en på varje sjukhus, i Kalmar, i Oskarshamn och i Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:7 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid med grundtjänst, tillträde 2018-01-01 Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-08-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.