Distriktssköterska/Sjuksköterska Esplanadens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Esplanadens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 21 maj.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med
ca 10.700 listade personer i vackra Västervik. Vi har god tillgänglighet
för våra patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska med intresse för att arbeta i Primärvården.
I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och bedömning per telefon och vid patientbesök, att utifrån kompetens och intresse delta i någon av våra specialmottagningar, att som sjuksköterska delta i och utveckla vårt förebyggande hälsoarbete samt tjänstgöring på Primärvårdsjouren Västervik.

Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar.
Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska alternativt leg sjuksköterska med annan lämplig utbildning. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande liksom erfarenhet från diabetesvård och diabetessköterskeutbildning. Personliga egenskaper är av betydelse.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:53 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.