Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 7 maj.

Vi erbjuder

Rådgivande och stödjande funktion i medicinska och livsrelaterade frågor till personer med funktionsnedsättningar, deras anhöriga och nätverk, vara en länk mellan patienten och dennes nätverk inom kommun och landsting, ge konsultation och utbildning till anhöriga, personal och nätverk. Din uppgift blir att göra bedömningar och analyser samt planera, genomföra och utvärdera insatser inom sjuksköterskans olika omvårdnadsområden i samverkan med teamen. Insatser kring barn/ungdomar/vuxna ges individuellt eller i grupp. Arbetet är variationsrikt och ger dig möjlighet att utveckla din yrkeskunskap.
I arbetsuppgifterna ingår också samordning och samarbete med läkare inklusive mottagningsuppgifter samt förskrivning av förbrukningsartiklar.
Sjukskötersketjänsten ingår delvis i de olika teamen. Arbetstiden är dagtid.

Vi söker

Legitimerad Sjuksköterska, 180 poäng, 3 år.
Specialistutbildning eller tidigare arbete med habiliteringens målgrupper är meriterande.
Vi söker en medarbetare som är flexibel och kreativ, har lätt för att samarbeta över gränserna och med olika yrkeskategorier samt kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt förskrivarportalen.

B-körkort behövs då det kan förekomma enstaka resor.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen i södra Kalmar Län. Länssjukhuset i Kalmar.
Habiliteringen jobbar med barn, ungdomar och vuxna med fysiska, kognitiva och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Habiliteringsinsatser utförs i tvärprofessionella team som består av psykolog, logoped, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, specialpedagog, sjuksköterska, läkare och sekreterare. Dessutom finns hjälpmedelstekniker och fritidssamordnare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:43 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.