Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 23 april.

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta på habiliteringen med barn med olika funktionsnedsöättningar? Vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag och vill hjälpa våra patienter till bättre framtid. Ditt arbete är i många delar självständligt och du har ett nära utbyte med kollegor, andra yrkeskategorier och andra verksamheter.

Det tvärprofesionella arbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt och i detta bidrar du med den psykologiska kompetensen. Dessutom förväntas du medverka i arbetet kring verksamhetsutveckling. Du erbjuds både intern och extern handledning samt möjlighet till vidareutbildning inom verksamhetsområdet.

I arbetsuppgifterna ingår utredning, bedömning, diagnostisering, behandling, rådgivning och stöd till patienter samt till deras familjer och övriga nätverk. Arbete med gruppverksamhet och utbildningsinsatser ingår.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av att bidra till fortsatt utveckling inom arbetsområdet.


Vi söker

Du ska vara legitimerad psykolog. Vi ställer krav på personliga egenskaper såsom flexibilitet, självständighet och samarbetsförmåga.
Vi ser att du har ett genuint intresse för habiliteringens målgrupp och vi vill att du aktivt deltar i utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig en möjlighet till intern - och externhandledning. I ditt dagliga arbetet kommer du få stöd av dina enfarna psykologkollegor.
Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.
Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen arbetar i team där det kan ingå arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:36 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.