Avdelningschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef. Välkommen med din ansökan senast den 14 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hudkliniken är en specialistmottagning med diagnostik av hud-och könssjukdomar. Hälften av verksamheten utgörs av bedömning av misstänkta hudtumörer och samverkan sker med ÖNH kliniken. En specialmottagning med samverkan med hälsocentraler och kirurgkliniken avseende misstänkta maligna melanom har utvecklats enligt Kalmar läns modell. Utredningar avseende kontaktallergi sker med epikutantest. Behandlingar kan ges med UVB och PUVA, Bucky, photodynamisk terapi och mot hyperhidros. Kliniken har bred kunskap om biologisk behandling för psoriasis. Sårteamet bedriver multidisciplinärt arbete tillsammans med kärlkirurg och dermatolog. STI-mottagningen drivs tillsammans med sjuksköterskor. Kliniken har en god samverkan inom länet och har utvecklat goda kontakter och samarbete med andra kliniker i Sydöstra regionen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Kliniken har idag 17 medarbetare och du blir närmsta chef för en grupp med 11 medarbetare. Du kommer att vara underställd verksamhetschefen och ingå i ledningsgruppen. I rollen som sjuksköterska arbetar du med självständigt mottagningsarbete och telefonrådgivning inom området Hud och STI.

Den person vi söker kan entusiasmera och ta tillvara medarbetarnas kompetens, främja laganda och delaktighet samt bedriva utvecklingsarbete. Med uppdraget följer ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och avdelningens ekonomi.

Uppdraget som avdelningschef är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Kvalifikationer

Högskoleexamen inom hälso- och sjukvård företrädesvis sjuksköterska eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Ledarutbildning är meriterande.

Du ska ha god förmåga att organisera, leda och planera både det dagliga och det långsiktiga arbetet. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang samt vilja att driva verksamhetsutvecklande frågor. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:30 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.